Cisco 640-722 ExamCCNA - Wireless Associate - IUWNE

Total Question: 150 Last Updated: May 19,2017
  • Updated 640-722 Dumps
  • Based on Real 640-722 Exams Scenarios
  • Free 640-722 pdf Demo Available
  • Check out our 640-722 Dumps in a new PDF format
  • Instant 640-722 download
  • Guarantee 640-722 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Yes Yes

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

Yes Yes

640-722 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Yes Yes

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Yes Yes

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for 640-722 Success.

Yes

Unlimited Practice 640-722 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate 640-722 Success.

Yes

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Yes

[Up to date] cisco ccna wireless iuwne 640-722

We keep your Cisco Cisco exam questions and answers comprehensive along with complete, which in turn guarantee the excellent accomplishment. The useful Cisco 640-722 practice questions are created in accordance using the latest Cisco 640-722 exam syllabus. It really is an easy case to suit your needs to pass the particular Cisco Cisco 640-722 exam if you take portion in our Cisco 640-722 training course. Testkings Cisco 640-722 items cost a little money but benefit anyone a lot.

2017 Jan ccna wireless 640-722 iuwne quick reference download:

Q171. - (Topic 1) 

If an antenna has a dBd of 8.6, what is the dBi value? 

A. 6.2 

B. 6.46 

C. 8.6 

D. 10.74 

E. 12.88 

Answer:

Explanation: 

Antenna performance is measured in dBi (the antennas gain/loss over a theoretical isotropic antenna) dBd (the antennas gain/loss over a dipole antenna) 

dBi = dBd + 2.15 

dBd = dBi – 2.15 


Q172. - (Topic 1) 

Which statement about ZigBee technology is true? 

A. It has low power consumption. 

B. It is designed only for point-to-point communications. 

C. It ranges up to 250 meters. 

D. It supports data rates up to 1 and 2 Mb/s. 

Answer:

Explanation: 

ZigBee is based on the IEEE 802.15.4 protocol for WPAN, and aims at developing hardware and applications with a low data rate but also low power consumption and low complexity — for example, to control sensors. ZigBee-based products can access up to 16 separate 5 MHz channels in the 2.4 GHz band and are not compatible with 802.11 devices. The maximum power of ZigBee is 60 mW. Devices use low. 

Reference: CCNA Wireless (640-722 IUWNE) Quick Reference Guide 


Q173. - (Topic 1) 

Which type of basic radiation pattern does a Yagi antenna have? 

A. circular 

B. semicircular 

C. straight line 

D. cone 

Answer:

Explanation: 

High gain directional antennas: A point to point high gain antenna is a directional antenna that has a focused radiation pattern. The radiation pattern is typically a cone 10 to 30 degrees wide. A yagi and a parabolic dish are examples of high gain directional antennas. 

Reference: http://www.hp.com/rnd/pdfs/antenna_tech_brief.pdf 


Q174. - (Topic 2) 

When a wireless guest network is implemented using auto-anchor mobility in a controller-based wireless network, which controller is responsible for a guest client's IP address and their security configuration? 

A. any controller that supports the same VLAN 

B. foreign controller 

C. anchor controller 

D. master controller 

E. RF group master controller 

Answer:

Explanation: 

The anchor controller is responsible for termination of guest WLAN traffic and subsequent access to the Internet. Guest traffic egress occurs at the anchor controller, and the anchor controller is responsible for the client IP address via DHCP and their security configuration. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/emob41dg/emob41dg-wrapper/ch10GuAc.html#wp1064207 


Q175. - (Topic 1) 

What technology consists of small, low-power digital radios? 

A. LTE 

B. WiFi 

C. ZigBee 

D. Bluetooth 

Answer:

Explanation: 

ZigBee is based on the IEEE 802.15.4 protocol for WPAN, and aims at developing hardware and applications with a low data rate but also low power consumption and low complexity — for example, to control sensors. ZigBee-based products can access up to 16 separate 5 MHz channels in the 2.4 GHz band and are not compatible with 802.11 devices. The maximum power of ZigBee is 60 mW. Devices use low consumption most of the time but can spike when needed: The impact on wireless networks can then be significant. 

Reference: CCNA Wireless (640-722 IUWNE) Quick Reference Guide page 39 


Update ccna wireless 640-722 dumps:

Q176. - (Topic 7) 

What WCS report displays hardware type, software distribution, and CDP information? 

A. Device > AP Profile Status 

B. Device > AP Summary 

C. Network Summary > Executive Summary 

D. Device > Inventory 

E. Network Summary > 802.11n Summary 

Answer:


Q177. - (Topic 2) 

A lightweight AP has been deployed in local mode in a network that consists of 10 wireless LAN controllers in a single mobility group. The AP has been configured to use primary, secondary, and tertiary Cisco WLCs. Due to a major power failure, all those Cisco WLCs are unavailable. 

Which step does the AP take next? 

A. The AP reboots and repeatedly attempts to join the configured primary, secondary, and tertiary Cisco WLCs in that order. The process continues until one of the configured Cisco WLCs is available. 

B. The AP attempts to join a Cisco WLC configured as a master controller. 

C. The AP attempts to join the Cisco WLC that has the greatest capacity available. 

D. The AP state transitions to AP Fallback Mode and continues to provide limited WLAN services (that is, no new client authentications) until a Cisco WLC is available. 

Answer:

Explanation: 

. The LAP looks at the Master Controller flag field in the LWAPP discovery responses from the candidate WLCs if one of these items is true: If a WLC is configured as a Master Controller, the LAP selects that WLC and sends it an LWAPP join request. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless-mobility/wireless-lan-wlan/70333-lap-registration.html 


Q178. - (Topic 4) 

Which key is established using the four-way handshake during the WPA authentication process? 

A. Pairwise Master Key 

B. Pairwise Multiple Key 

C. Pairwise Session Key 

D. Pairwise Transient Key 

E. Pairwise Transverse Key 

Answer:

Explanation: 

The authentication process leaves two considerations: the access point (AP) still needs to authenticate itself to the client station (STA), and keys to encrypt the traffic need to be derived. The earlier EAP exchange or WPA2-PSK configuration has provided the shared secret key PMK (Pairwise Master Key). To derive the PMK from the WPA-PSK, the PSK is put through PBKDF2-SHA1 as the cryptographic hash function. This key is, however, designed to last the entire session and should be exposed as little as possible. Therefore the four-way handshake is used to establish another key called the PTK (Pairwise Transient Key). The PTK is generated by concatenating the following attributes: PMK, AP nonce (ANonce), STA nonce (SNonce), AP MAC address, and STA MAC address. The product is then put through a pseudo random function. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11i-2004 


Q179. - (Topic 7) 

What tool can be used to increase accuracy of WCS heat maps? 

A. Map Editor 

B. Planning Tool 

C. CleanAir 

D. Cisco Spectrum Expert 

Answer:


Q180. - (Topic 7) 

To implement a more secure means of communication for voice and data, what technology successfully resists interference by utilizing a wider bandwidth than needed for the transmitting signal? 

A. Spread Spectrum 

B. Microwave 

C. Extended U-NII2 

D. ISM Bands 

Answer:


Related 640-722 Articles