Riverbed 101-01 ExamRiverbed Certified Solutions Associate

Total Question: 166 Last Updated: January 15,2018
  • Updated 101-01 Dumps
  • Based on Real 101-01 Exams Scenarios
  • Free 101-01 pdf Demo Available
  • Check out our 101-01 Dumps in a new PDF format
  • Instant 101-01 download
  • Guarantee 101-01 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

How Does Actualtests Riverbed 101-01 test engine Work?

we provide Printable Riverbed 101-01 exam answers which are the best for clearing 101-01 test, and to get certified by Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 101-01 exam. Crack your Riverbed 101-01 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q31. It is possible to backup your RSP slots usinG. (Select 2)

A. ftp

B. http

C. scp

D. https

E. tftp

Answer: AC


Q32. Which of the following database applications can the Steelhead appliance optimize with the Application Streamlining module?

A. IBM DB2

B. Sybase

C. MySQL

D. Microsoft SQL

E. Great Plains

Answer: D


Q33. The Central Management Console (CMC) provides the following:

A. Rapid deployment of distributed Steelhead appliances

B. Simplifies ongoing configuration and management of distributed Steelhead appliances

C. Health monitoring of distributed Steelhead appliances

D. Performance reports of distributed Steelhead appliances

E. All of the above

Answer: E


Q34. Using an Interceptor appliance is an alternative to what network designs? (Select 2)

A. WCCP

B. PBR

C. Connection Forwarding

D. Fixed-target rules

E. Peering rules

Answer: AB


Q35. Which of the following Steelhead appliance models support field replaceable disk drives? (Select

3)

A. 250

B. 2050

C. 6050

D. 5050

Answer: BCD


Q36. Application Streamlining in a Steelhead appliance or Steelhead Mobile does what?

A. Reduces round trips over the WAN for all TCP traffic

B. Reduces round trips over the WAN for supported applications

C. Gives applications priority using our QoS engine

D. All of the above

Answer: B


Q37. What are valid WAN visibility modes of the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. Full Addressing

D. Full Transparency

E. Transparency

Answer: ABD


Q38. In which menu of the Steelhead Management Console do you configure WAN visibility modes?

A. In-Path Rules

B. Peering Rules

C. Connection Forwarding

D. Services

E. Simplified Routing

Answer: A


Q39. Assume the SSL server is configured for the default SSL port. Which port has to be specified in the in-path rules of the client-side Steelhead appliance?

A. 443

B. 445

C. 7801

D. 8080

Answer: A


Q40. Which of the following are supported features on the Interceptor appliance running version 2.0.x? (Select 3)

A. EtherChannel

B. Full transparency

C. Port transparency

D. QoS

E. NetFlow

Answer: ABC


Related 101-01 Articles