Microsoft 98-365 ExamWindows Server Administration Fundamentals

Total Question: 147 Last Updated: January 15,2018
  • Updated 98-365 Dumps
  • Based on Real 98-365 Exams Scenarios
  • Free 98-365 pdf Demo Available
  • Check out our 98-365 Dumps in a new PDF format
  • Instant 98-365 download
  • Guarantee 98-365 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Ideas to mta exam 98 365

Examcollection offers free demo for mta exam 98 365 exam. "Windows Server Administration Fundamentals", also known as exam 98 365 exam, is a Microsoft Certification. This set of posts, Passing the Microsoft mta exam 98 365 exam, will help you answer those questions. The mta 98 365 practice test Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Microsoft windows server administration fundamentals mta exam 98 365 exams and revised by experts!

Q1. You work as a server administrator at ABC.com. You want to create a dynamic volume in Disk Management. Which application should you use? 

A. Windows Explorer 

B. Device Manager 

C. Computer Management 

D. My Computer 

E. System 

Answer: C


Q2. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to check which hardware and software is installed on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Add Programs 

E. HCL 

Answer: A


Q3. Which of the following statements regarding iSCSI storage devices is TRUE? 

A. By default, TCP port 2140 is used to send SCSI commands. 

B. By default, TCP port 443 is used to send SCSI commands. 

C. By default, TCP port 3260 is used to send SCSI commands. 

D. By default, TCP port 9100 is used to send SCSI commands. 

Answer: C


Q4. Which of the following statements regarding PTR records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: B


Q5. You work as a system administrator at ABC.com. You are troubleshooting a Windows Server 2008 computer on which you've just installed a new device. You want to restart Windows with the previous registry settings and device driver configuration. Which option should you select? 

A. Use the Safe Mode boot option. 

B. Use the Last Known Good Configuration boot option. 

C. Use the Recovery Console. 

D. Use the Boot with Debugger boot option 

Answer: B


Q6. Which of the following statements regarding shared folders are TRUE? 

A. The permissions that are assigned to a shared folder are called explicit permissions. 

B. The permissions that are assigned to a shared folder are called propagated permissions. 

C. The permissions that are assigned to a shared folder are called inherited permissions. 

D. The permissions that are assigned to a shared folder are called NTFS permissions. 

Answer: A


Q7. What is the maximum number of primary partitions that MBR supports on a single disk drive? 

A. 2 

B. 4 

C. 8 

D. 16 

E. 32 

Answer: B


Q8. Which of the following NTFS permission do you require in order to gain immediate access to a folder that you do not have permissions on? 

A. Full Control permissions 

B. Take Ownership permissions 

C. Read & Write permissions 

D. Read, Write & Execute permissions 

Answer: B


Q9. Which of the following represents the primary subsystem on a server? (Choose ALL that apply) 

A. cpu 

B. usb 

C. memory 

D. data storage 

Answer: ACD


Q10. You work as a server administrator at ABC.com. You want to install Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition without needing to manually enter configuration information in the GUI dialog boxes. What type of installation should you perform? 

A. You should perform an unattended installation. 

B. You should perform a clean installation. 

C. You should perform an in-place upgrade installation. 

D. You should perform a SysPrep Image deployment installation. 

Answer: A


Related 98-365 Articles